Usluge

Telemont od osnivanja pruža kvalitetnu tehničku podršku za sve sisteme i proizvode koje distribuira na tržištu.

Tehnički sektor čini 25 stalno zaposlenih od čega 15 inženjera čijom redovnom edukacijom omogućujemo praćenje razvoja tehnologija, tako da su naša rješenja aktuelna i dugoročna.

Naš projektni tim Vam stoji na raspolaganju za pružanje savjeta u odabiru neophodnih sistema za postojeći ili novi objekat kako bi Vaša odluka sigurno obuhvatila sadašnje i buduće potrebe, kao i zakonske regulative.

Pri projektovanju vodimo računa o optimizaciji sistema kako bi umanjili troškove osnovne investicije i operativne troškove u eksploataciji objekta. Izvodimo instalacije slabe i jake struje i implementiramo i integrišemo svu opremu i na najzahtevnijim objektima zbog čega nam je povjerenje ukazao veliki broj klijenata što prikazuje i naša referentna lista.

vozilaUvijek ističemo održavanje opreme, kao lokalna kompanija usmjerena na poslovanje u Crnoj Gori, pružamo kvalitetnu a cjenovno prihvatljivu servisnu podršku. Naših 12 mobilnih timova izvrši prosječno godišnje preko 6.000 servisnih intervencija kod korisnika na cijeloj teritoriji Crne Gore.