Hotelski Televizori

Kao najveći proizvođač televizora na svijetu, kompanija SAMSUNG je prepoznala potrebu na tržištu za profesionalnim televizorima koji će odgovoriti na sve zahtjeve hotela.

POTROŠNJA

LED tehnologija omogućuje do 50% manju potrošnju, kao i poseban sistem uštede energije koji može ugasiti televizor ukoliko gost nije u sobi.

UŠTEDA

Televizori imaju ugradjene DVB-T i DVB-C risivere, a po zahtjevu se mogu isporučiti i sa DVB-S ili DVB T-2 risiverom što isključuje potrebu za dodatnom nabavkom risivera i umanjuje trošak investicije u infrastrukturu.

Takođe samo jedan daljinski uređaj pruža gostima komfornije i jednostavnije upravljanje.
Priključenjem na računarsku mrežu preko mrežnog kabla na TV-u se može emitovati signal i IP televizije bez dodatnih setupbox-ova.

Internet je dostupan na samom televizoru gde se preko pretraživača ili aplikacija može pregledati Internet sadržaj ali posebna pogodnost je ugradjen WiFi Hot Spot koji svakoj sobi omogućuje bežični Internet bez dodatne preskupe infrastrukture i dodatnog održavanja. Svaka soba ima svoj Hot Spot, sopstvenu šifru i 4 korisnika se mogu jednostavno priključiti na Internet.

KOMFOR

CMS software obezbjeđuje jednostavno kreiranje informacija o hotelu, pozdravnih poruka i integraciju sa hotelskim softverom tako da gosti mogu biti stalno informisani o aktuelnostima, stanju svog računa sobe i bitnim porukama.

SMART televizori donose i besplatni sadržaj u vidu stotinjak besplatnih aplikacija kao što su igrice za djecu, vremenska prognoza, sportski događaji, fitness i joga treneri …

DIZAJN

Proizvodi su dostupni u dijagonalama od 32” do 55” sa izuzetno tankim ivicama, zauzimaju manje prostora u sobi i idealno se uklapaju u savremeni dizajn. Nosač televizora se može dodatno pričvrstiti za podlogu tako da eliminiše mogućnost slučajnog obaranja i loma televizora a sa uglom okretanja do 60% omogućuje gledanje iz bilo kog dijela sobe.

SIGURNOST

Daljinski upravljač je projektovan da se preko jednog uređaja može upravljati sa do 10 televizora bez pogrešno poslatih komandi što je idealno za restorane, SPA, Wellness i GYM centre.
Takođe poseban šraf na upravljaču onemogućuje uzimanje baterija. Na televizoru je posle postavljanja blokirana mogućnost izmjene kanala a gosti mogu sortirati kanale po sadržaju ili govornom jeziku.