Digital Signage

Sistemi za digitalnu distribuciju multimedijalnog sadržaja na jednoj ili više udaljenih lokacija omogućuju trenutnu objavu i uštjedu vremena i novca.

digital_signage_1

 

Bez čekanja na štampu i postavljanje postera i plakata, uz maksimalnu redukciju troškova vaš reklamni ili informativni sadržaj će trenutno biti distribuiran na lokaciji koju želite u vremenu koje ste predvidjeli.
Samsung je postao lider u ovom segmentu u svijetu, a Telemont kao ovlašćeni distributer za poslovna rješenja u Crnoj Gori, nudi konsalting pri izboru i projektovanju kao i implementaciju i održavanje sistema.

LFD displeji su predviđeni da rade 365 dana u godini, 24 časa dnevno i minimalnom potrošnjom ostvaruju uštedu energije, a maksimalnom osvjetljenošću i tankim okvirima prezentuju sadržaj u maksimalnom kvalitetu.

Software MagicInfo (Samsung Digital signage software) se koristi za kontrolu i prikazivanje multimedijalnog sadržaja na Samsung profesionalnim displejima.
Jedan ili više administratora može kontrolisati sistem, ali je dodatni benefit praktično neograničen broj korisnika kojima se može dozvoliti postavljanje sadržaja.

SamsungLED

Digital WALL rješenja za savremene tržne centre, sportske hale, aerodrome, hotele: Omogućuju modularnu arhitekturu od 2 do 250  displeja koji će preneti reklamnu poruku u impresivnoj veličini.

Informacioni sistemi sa zakazivanjem, redom čekanja, kursne liste, red letenja mogu biti integrisani i sistem i prikazivani paralelno ili odvojeno od reklamnih poruka.