Požarni alarmni sistemi

Stotine naizgled nebitnih razloga mogu biti uzročnici požara koji je najveća prijetnja ljudima koji borave u objektu kao i materijalnim resursima.

Pozarni Alarmni Sistemi Telemont

Svi požari su u početku mali i tada ih treba evidentirati, a blagovremeno upozorenje i sigurna detekcija bez lažnih alarma su osnov u dojavi i suzbijanju požara. Zato je investicija u kvalitetan i pouzdan požarni alarmni sistem jedna od najvažnijih pri gradnji novih ili renoviranju postojećih objekata.

SCHRACK SECONET sistemi koje nudimo su razvijeni i proizvode se u Njemačkoj i Austriji pa pored vrhunske pouzdanosti su i jednostavni za rukovanje a nove generacije nude i mogućnost umrežavanja više sistema u jedan preko IP interfejsa što olakšava centralizovani nadzor više objekata.

BOSCH požarni alarmni sistemi predstavljaju široku gamu od konvecionalnih sistema do adresabilnih, modularnih i integrisanih sa sistemima glasovne evakuacije. Za objekte visokih zahtjeva po pitanju dizajna unutrašnjeg enterijera u ponudi imamo i gotovo nevidljive ultra tanke detektore serije 500.