Provalni alarmni sistemi

Jedan od najbitnijih sigurnosnih sistema je svakako provalni alarmni sistem koji kontroliše nedozvoljeno prisustvo osoba na objektu bez fizičkog obezbjeđenja ili je dodatna sigurnosna karika postojećem fizičkom obezbjeđenju.

Provalni alarmni sistemi se nazivaju protivprovalni zato što im je osnovna funkcija da spriječe da do neovlašćenog ulaska u objekat uopšte dođe. Kao preventivno sredstvo zaštite oni moraju biti visoko sofisticirani kako ne bi nepotrebno uznemiravali lažnim alarmima izazvanim kućnim ljubimcima ili vjetrom, a ujedno dovoljno pouzdani da se aktiviraju kada treba.
Telemont je zbog toga odabrao lidera na evropskom tržištu – kompaniju BOSCH koja u svom portfoliju ima sisteme za stanove, manje rezidencijalne kao i velike poslovne objekate.

INOVACIJE KOJE DONOSI BOSCH

Najpouzdanije odluke o aktiviranju alarma zahvaljujući objedinjavanju senzorskih podataka
Jedino BOSCH usklađuje i podešava osjetljivost 5 internih senzora i objedinjuje podatke kako bi donosio odluke o aktiviranju alarma.

Aktivno potiskivanje bijele svjetlosti
Jedino BOSCH eliminiše lažne alarme koji nastaju djelovanjem bijele svjetlosti poput farova automobila.


Svi opsezi su pokriveni zahvaljujući optici sa tri fokusa
. Jedino BOSCH osigurava konzistentnu pokrivenost čitave oblasti, čak i u slučaju promjene visine. Nije neophodno podešavanje objektiva.