Kontrola pristupa

Sisteme kontrole pristupa nudimo u više varijanti

Klasična kontrola pristupa na poslovnim objektima sa mogućnošću integracije sa ostalim sigurnosnim sistemima proizvođača BOSCH.

Kontrola pristupa

Kontrola i programiranje sistema su omogućeni preko standardnog WEB browser-a.
Sistem podržava mnoge funkcije pored kontrole pristupa vratima: obilasci čuvara, upravljanje rampama za vozila, praćenje prisustva itd. Moguće je slanje mail ili SMS poruka radi uzbunjivanja obezbjeđenja u slučajevima narušavanja sigurnosti.

Hotelske brave

Godinama unazad na tržištu je bilo zastupljeno OFF line rješenje Hotelskih brava sa kartičnim sistemom kontrole pristupa. Takvo rješenje i danas nudimo na postojećim objektima koji žele da pređu sa klasičnih brava na kartičnu kontrolu pristupa a gdje je nemoguće izvesti dodatnu instalaciju – kabliranje.

Na svim novim objektima primjenjujemo savremeno rješenje ADRIA ON LINE Hotelske kontrole pristupa koje čine osnovu za INTELIGENTNU HOTELSKU SOBU i bitno olakšavaju poslovanje, održavanje u Hotelima i apartmanskim naseljima. Sistem nudi trenutnu informaciju o prisustvu gosta u sobi, DO NOT DISTURB fukciju, poziv sobarici i pored drugih brojnih prednosti koje možete pogledati u dokumentu, dramatično smanjuje vrijeme programiranja brava. Na primjer u slučaju gubljenja menadžerske kartice koja ima pravo pristupa svim sobama radi kontrole, kod OFF line brava je potrebno obići i reprogramirati sve brave jednu po jednu, što kod Hotelskih kompleksa sa nekoliko desetina ili stotina soba može potrajati danima. Kod ON line sistema je potreban minut.

Daljom nadogradnjom sistema se može omogućiti automatsko isključenje elektro potrošača i klima uređjaja kad gost nije u sobi kao i upravljanje svjetlima, klimatizacijom i integracija sa provalnim alarmnim sistemom, SOS sistemom i dojavom poplave u sobi. (više o ADRIA SISTEMU)